png kitchСтанчев 73 ЕООД е български производител на мебели, позициониран в град Пазарджик. Фирмата е специализирана в производство на мебели и мебелни елементи от MDF и PVC, както и боядисване на мебели. Разнообразието от продукти на фирмата се състой от мебели за спални, всекидневни, бани, кухни и други.

Компанията е основана през 2007 г. с основна дейност мебелно производство и оперира основно на българския пазар. Станчев 73 ЕООД има реализирани редица успешни проекти за Германия, Англия и други Европейски страни. Към настоящия момент компанията е насочена предимно в предлагане на боядисване на мебели и мебелни елементи от MDF.

Производствените процеси са ръчни, фирмата е гъвкава и отговаря на изискванията на клиентите си за време и начин на доставка, с изключителна точност съблюдава техните желания за размери, чертежи, образци и дизайн.

Станчев 73 ЕООД предлага голямо разнообразие от висококачествени бои, ретро стил, патина, 100% блясък, матови и лакови цветове за MDF. Станчев 73 ЕООД е насочена към изпълнение на еднакви масови поръчки, но предлага и производство на единични уникални изделия.

Следвайки естествения етап на развитието и благодарение на успешно реализираните проекти на фирмата, Станчев 73 ЕООД желае да разшири своята дейност и партньорства, като се стреми да навлиза на международните пазари и да намира потенциални партньори в лицето на чуждестранни производители и дизайнери, които търсят надежден и квалифициран партньор.

FaLang translation system by Faboba